Configureer VPN-regels voor onbeveiligde wifinetwerken

De Kaspersky app evalueert de veiligheid van een wifinetwerk. U kunt de app zo configureren dat een beveiligde verbinding tot stand wordt gebracht wanneer wifinetwerken als onveilig worden beschouwd.

Zo configureert u de automatische inschakeling van een beveiligde verbinding voor onbeveiligde wifinetwerken:

1. VPN openen.
  2. Tik Instellingen > Slimme bescherming.
  3. Tik op Voor onbeveiligde wifinetwerken en selecteer een van de volgende opties:
    • Vragen. De app toont een melding en u wordt gevraagd een beveiligde verbinding in te schakelen wanneer u verbinding maakt met een onbeveiligd wifinetwerk.

Sta toe dat de Kaspersky app je meldingen stuurt. Anders kan de app u niet waarschuwen en niet aanbieden om een beveiligde verbinding tot stand te brengen. Raadpleeg de documentatie van uw besturingssysteem voor informatie over het configureren van meldingen.

• Verbinding beveiligen. De app brengt een beveiligde verbinding tot stand wanneer u verbinding maakt met een onbeveiligd wifinetwerk.
    • Niets doen. De app toont geen melding en brengt geen beveiligde verbinding tot stand wanneer u verbinding maakt met een onbeveiligd wifinetwerk.
  4. Tik op Toepassen.